Compensatieregeling abonnementen
Compensatieregeling abonnementen
Geschreven door Janny Gudden
vrijdag, 03 april 2020 19:08

 

 Sinds 16 maart jl. is Fitther helaas door overheidsmaatregelen gesloten, die in ieder geval nog tot 6 april gelden. Wij hebben alle begrip voor deze maatregel, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit.

Deze noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen, niet alleen voor ons, maar zeker ook voor u. Juist nu uw gezondheid en een goede weerstand van groot belang zijn, kunnen wij u daarin niet ondersteunen op de manier die u van ons gewend bent.
Daarnaast spelen er uiteraard vragen omtrent de betaling van de abonnementsgelden. In ons eerdere bericht hebben wij aangegeven na te zullen denken over mogelijke compensatieregelingen.

We zijn hier de afgelopen dagen druk mee bezig geweest en zijn tot het volgende besluit gekomen.

Compensatieregeling

De regeling gaat in vanaf 16 april 2020 tot voor ons nu nog onbekende tijd.

  1. Bij nog lopende abonnementen (één jaar of een half jaar) wordt eerst de volledige            abonnementsperiode geïncasseerd en daarna kunt u voor de duur van de gemiste periode kosteloos sporten.
  2. Bij abonnementen die volledig doorlopen zijn, en dus maandelijks worden verlengd, kunt u bij herstart voor de duur van de gemiste periode kosteloos sporten.

Indien leden toch besluiten om hun abonnement stop te zetten (hiervoor geldt één maand opzegtermijn), dan zijn wij genoodzaakt om bij herstart € 25,00 administratiekosten in rekening te brengen.

Voor nu laten wij de lidmaatschappen doorlopen, blijven wij incasseren en gaan wij je compenseren zoals hierboven beschreven. Wij hopen op jouw steun en support.

Wel is het mogelijk om via onze MyWellness App een sportprogramma voor thuis te volgen. Indien je vragen hebt over het installeren van deze app, dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Op deze manier hopen wij je toch te kunnen ondersteunen om fit te blijven in deze onzekere tijd.

Laatst aangepast op vrijdag, 03 april 2020 19:14