Aanbod

Aanbod

altBij Fitther kunt u onder fysiotherapeutische begeleiding fitnessen.

Individueel programma

Wij vinden het belangrijk dat u sport met een op maat gemaakt programma, waarbij we rekening kunnen houden met uw trainingsniveau, eventuele lichamelijke klachten of beperkingen en uw doelstellingen.

Groepslessen

Fitther biedt verschillende groepslessen, altijd professioneel begeleid.
U kunt deelnemen aan de volgende groepen:
  1. Circuittraining duurt een uur en bestaat uit een warming up, training op de technogym Easy Line en een cooling down. Deze training is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus van training. In een uur traint u armen, benen en romp.
  2. Pilates is een training van een uur waarbij kracht, souplesse, ademhaling en coördinatie belangrijke onderdelen zijn. Het verbetert de lichaamshouding, ontwikkelt sterke en soepele spieren en verhoogt de stabiliteit van de lage rug. Het niveau is goed aan te passen en dus is pilatus geschikt voor iedereen.
  3. FittherGym is een uur training gericht op het verbeteren van de algemene conditie en kracht, waarbij op muziek wordt bewogen, gebruik makend van verschillende oefenmaterialen. Deze training is geschikt voor alle leeftijden en ieder trainingsniveau.
  4. BBB, training voorbuik, billen en benen. Een uur les gericht op versterking van de spieren in deze gebieden, conditieverbetering en figuurcorrectie
  5. SneeuwFit is een trainingsprogramma met specifieke ski-oefeningen en oefeningen voor verbetering van het uithoudingsvermogen. U traint die spieren waarvan veel wordt gevraagd tijdens de wintersportvakantie.