Body & mind

Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Regelmatig bewegen heeft veel voordelen: het houdt de spieren soepel en botten sterk, de gewrichten beweeglijk, het stimuleert de hersenen en het versterkt het immuunsysteem. Spieren maken het bewegen van het lichaam mogelijk en zorgen voor een juiste lichaamshouding. (Meer) aandacht voor onze spieren is daarom essentieel.

Pilates

In bewegingsvorm Pilates staat het ontwikkelen van een sterk en tegelijkertijd lenig lichaam centraal. De oefeningen focussen op rompstabiliteit en een evenwichtig spiersysteem. Dat bereik je door doelgericht de (diepliggende) buikspieren, bekkenbodemspieren en stabiliserende spieren rond de wervelkolom te activeren en trainen.

Floor®-Fysio

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorg ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. De Floor®-Fysio zwangerschapstrainingen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit, souplesse en conditie, afgestemd op jouw niveau.

Sluiten