Het Fitther-team

Ons ervaren en enthousiast therapie- en trainingsteam staat voor je klaar om samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

Bart van Houten

Bart van Houten

 • Fysiotherapeut
 • Manueel therapeut

In 1993 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik in verschillende praktijken waargenomen. Sinds 1996 ben ik werkzaam in Tongelre, toendertijd nog gehuisvest aan de Ceramlaan. In 2001 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut aan de SOMT te Amersfoort. Dit geeft mij een enorme meerwaarde in het behandelen van mijn patiënten. Ik ben getrouwd en vader van drie prachtige kinderen. Ik ben een groot liefhebber van het kijken naar sport, in het bijzonder voetbal en PSV. Ik sta dan ook met regelmaat langs de sportvelden van mijn kinderen.

Janny Gudden

Janny Gudden

 • Fysiotherapeut
 • Manueel therapeut

Ruim 35 jaar ben ik werkzaam als fysio- en manueel therapeut. Mijn interesse binnen het vakgebied gaat momenteel uit naar manuele therapie, kaakfysiotherapie, algemene fysiotherapie, medical taping en looptraining bij claudicatio intermittens. In de afgelopen jaren heb ik hiervoor verschillende cursussen voor gevolgd. Daarnaast ben ik regelmatig in onze fitness te vinden. Als gewichtsconsulent geef ik daarnaast adviezen met betrekking tot gezonde voeding en afvallen, indien gewenst specifiek gericht op menopauze en migraine. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden. Ik wandel en fiets elke dag met de hond, tuinier, fotografeer en reis graag met mijn gezin, zowel in Nederland als naar de andere kant van de wereld.

Monique Webb

Monique Webb

 • Fysiotherapeut

Na mijn opleiding in 1988 ben ik in Tongelre gaan werken als fysiotherapeut. Ik heb door de jaren heen diverse cursussen gevolgd. Ik houd mij vooral bezig met revalidatie na een nieuwe knie of heup. In de loop der tijd heb ik veel ervaring opgedaan in het langdurig trainen van patiënten met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Mijn hobby’s zijn tuinieren (1.500 m²), luisteren naar de muziek van mijn kinderen, ik tennis en speel golf. In de fitness mag ik graag mensen stimuleren tot een zo net mogelijke houding en een gezond beweegpatroon. Daarnaast is het een uitdaging om ook mensen met een beperking te laten sporten.

Jitka Beekhuizen

Jitka Beekhuizen

 • Fysiotherapeut
 • MSc Manueeltherapeut
 • Kinder-manueeltherapeut
 • Oedeemtherapeut

Na de dansacademie ben ik in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Hier heb ik ook de opleiding tot Lifestyle Coach en Ageing Coach gevolgd. Naast mijn specialisatie COPD heb ik de opleiding tot Oedeemtherapeut (NPI) in 2014 afgerond. Voor het aanmeten van compressiekousen en ander compressiemateriaal kan men ook bij mij terecht. Na drie jaar ervaring te hebben opgedaan in het vak, heb ik de Master Manuele Therapie aan het SOMT in Amersfoort gevolgd en ben ik in 2017 afgestudeerd als MSc Manueeltherapeut. Aansluitend heb ik de opleiding voor Dry Needling gevolgd. Ook geef ik sinds 2008 Pilates-lessen op diverse niveaus. Ik heb veel affiniteit met dansen en ballet, wat ik nog graag doe in mijn vrije tijd. Verder doe ik aan fitness, Zumba, yoga en trek ik nog wel eens de hardloopschoenen aan.

Frank Delemarre

Frank Delemarre

 • Fysiotherapeut
 • Manueel therapeut
 • Bewegingsdeskundige
 • Obesitas & (pre)diabetes

Ik ben sinds 1986 fysiotherapeut (SAFA Amsterdam) en sinds 1994 manueel therapeut (SOMT Amersfoort). In 1989 ben ik in Eindhoven in onze praktijk komen werken. In de kleine 30 jaar dat ik in Tongelre werk, is zowel de wijk als het werk zelf enorm veranderd. Dit maakt het werk altijd uitdagend en motiverend. Vooral het diagnostiseren van (lang bestaande) klachten blijft bij iedere cliënt boeiend. In 2011 zijn wij gestart met ons fitnesscentrum Fitther. Bewegen en sporten is belangrijk voor iedereen. Het is leuk en zinvol om de fysiotherapeutische kennis ook als fitnessinstructeur te kunnen gebruiken binnen de fitness, zowel voor sporters vanuit een beperking of blessure, als voor alle andere sporters van jong tot oud. Buiten de fitness ga ik graag MTB'en. In de winter is skiën altijd leuk.

Davy Schuhmacher

Davy Schuhmacher

 • Fysiotherapeut

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie te Breda en mag ik mijzelf Algemeen Fysiotherapeut noemen. Sinds 2014 ben ik echter al aan het werk binnen deze praktijk, sindsdien werk ik als fitnesstrainer, geef ik in de avonden groepslessen (circuit-trainingen) en werk ik in de praktijk als fysiotherapeut. Mijn affiniteit binnen de fysiotherapie ligt voornamelijk bij klachten aan heupen en knieën (zoals artrose en prothesen) en klachten aan de wervelkolom. In mijn vrije tijd ga ik graag een balletje trappen bij RKVV Tongelre of toeren op de motor.

Judith van der Velden

Judith van der Velden

 • Secretaresse

Sinds 2012 ben ik werkzaam in de praktijk als secretaresse. Als u naar de praktijk belt, zult u meestal mij aan de telefoon krijgen. Bij mij kunt u terecht voor o.a. het maken of verzetten van afspraken, het wijzigen van gegevens en vragen over declaraties en rekeningen. Verder doe ik verschillende huishoudelijke klusjes. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Loan Nguyen

Loan Nguyen

 • Facilitair medewerker

Het schoonhouden van de fysiotherapiepraktijk is sinds 2004 mijn taak. In 2011 is daar ook de fitness bijgekomen. Driemaal per week kunt u mij tegenkomen als ik aan het werk ben. De sociale contacten met sporters en patiënten vind ik erg prettig. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek.

Miranda van der Wekken

Miranda van der Wekken

 • Secretaresse

Ik ben Miranda van der Wekken. Na ruim 23 jaar zorgervaring in Revalidatie/Psychiatrie en Somatiek laat ik deze periode achter mij. Per 1 maart 2022 ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging en ben ik trots dat ik deel uitmaak van deze mooie praktijk. Mijn functie is secretaresse. Ik ben hoorbaar door de telefoon en sta mensen te woord bij hun hulpvraag. Ik ben getrouwd en ben mama van 2 prachtige zoontjes. Naast het ondernemen van gezellige dingen met mijn gezin zoek ik graag mijn familie en vrienden op. Met de fiets (race) door de natuur en kilometers maken is mijn passie. Daarnaast hou ik van tuinieren, wandelen en kamperen in onze vouwwagen.

Sluiten