Floor®-Fysio

De nieuwste en meest complete zwangerschapscursus van Nederland!

Gefeliciteerd! Je bent zwanger of net moeder geworden. Wat goed dat je op een verantwoorde manier aan de slag wilt met je gezondheid in deze bijzondere periode van je leven.

Floor®-Fysio Zwangerschapstraining

De Floor®-Fysio zwangerschapstrainingen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit, souplesse en conditie, afgestemd op jouw niveau.

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorg ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Je bent van harte welkom vanaf je termijnecho.

Instappen daarna kan op elk moment en je kunt doortrainen zolang jij je daar prettig bij voelt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum. Doordat het Floor®-Fysio programma word gegeven door een fysiotherapeut is het geen probleem om mee te trainen als je last hebt van je rug, je bekken, je bekkenbodem of andere ongemakken. We weten 100% waar we mee bezig zijn en hebben korte lijntjes met verloskundige, gynaecologen en anderen medici in jou buurt.

Floor®-Fysio Bevallingsvoorbereiding

Tijdens de trainingen hebben we het al regelmatig over de bevalling en de kraamtijd, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om een Floor®-Fysio Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsense, eerlijk en gewoon leuk. Het vindt plaats in kleine groepen en je partner is ook van harte welkom!

Floor®-Fysio Hersteltraining

Wil je na je bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom dan bij Floor®-Fysio hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Starten kan vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je via een keizersnede dan kun je na 6 weken instappen. Leidend is altijd hoe jij je voelt, en wij zorgen voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

Verdere weetjes:

 • Proefles is gratis na het invullen van een intakeformulier en een korte intake vooraf. Zodat we weten waar we rekening mee kunnen houden tijdens de training.
 • We werken met een strippenkaartsysteem en doorlopende groepen. Voor de actuele prijzen klik hier.
  Veel zorgverzekeraars komen je tegemoet in de kosten
 • Meer info vind je op: www.ditisfloor.nl
 • Er vinden 2 FLOOR®-lessen plaats; maandagavond van 18.30u tot 19.30u en dinsdagochtend van 9.00u tot 10.00u

Floor®-Fysio
strippenkaart 10x

€ 140 per 10 strippen
 • Inclusief intake bij start en bij "terugkomst" na de bevalling
 • Strippenkaart 1 jaar geldig
 • Optioneel: bevallingsvoorbereiding per stel: € 55

Floor®-Fysio
strippenkaart 20x

Beste
keuze
€ 250 per 20 strippen
 • Inclusief intake bij start en bij "terugkomst" na de bevalling
 • Strippenkaart 1 jaar geldig
 • Optioneel: bevallingsvoorbereiding per stel: € 55Sluiten